bostancı escort bayan İstanbul Escort - Şişli Escort - Mecidiyeköy Escort Bayan

Çek Cumhuriyeti için 3 Aylık Staj Vizesi

Erasmus Plus kapsamında Çek Cumhuriyeti’nde 3 ay veya daha kısa süreli staj yapacaklar için vize başvurusu nasıl yapılır ve gerekli evraklar nelerdir?

3 aydan fazla uzun dönem vize başvurularında 2 ay bekleme süresi var fakat kısa dönem vize başvurusunda ortalama bekleme süreniz 1-2 hafta. Kısa süreli vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaport (1 yıllık olursa iyi olur.)
  • T.C. Kimliği
  • 1 adet 3,5 x 4,5 boyutunda arka planı beyaz fotoğraf
  • Başvuru formu
  • Seyahat sağlık sigortası (30.000 euro teminatlı)
  • Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler (Hibe yazınız yeterli olacaktır.)
  • Kalınması planlanan süre için konaklamaya ilişkin belge (yurt konaklama belgesi, ev/hotel/hostel kira kontratı gibi) mutlaka kaşeli imzalı olmalı
  • Vize başvurusu yapanın, bir Avrupa Birliği Programı kapsamında desteklendiğini gösterir, Türkiye Ulusal Ajansı (AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi) veya TÜBİTAK tarafından verilmiş mektup.
  • Şirketten alacağınız davet/kabul mektubu.
  • Öğrenci belgesi

Çek Cumhuriyeti’nde 3 aylık staj için başvuracağınız vize türü: Öğrenim veya AB’nin Eğitim, Öğrenim veya Araştırma Programlarına Katılma Amaçlı Schengen Vizesi

Detaylı bilgi için Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul escort escort istanbul
online casino siteleri bahis siteleri iddaa siteleri hd film izle porno porno porno porno porno